Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

iPhone 4: θήκες από φυτικά υλικά για όσους αγαπούν τα πράσινα gadgets

Θήκες κινητών από ανανεώσιμες πηγές είναι το νέο πράσινο gadget που κάνει θραύση στην αγορά. Μετά την Grove, που κατασκευάζει θήκες από μπαμπού για τοiPhone 4, τη σκυτάλη παίρνει η bioserie που ανακοίνωσε ότι κατασκευάζει θήκες για το ίδιο κινητό.

Οι νέες θήκες της bioserie, που έχουν ως βάση ανανεώσιμα φυτικά υλικά, θα διατεθούν στην αγορά στις αρχές Σεπτεμβρίου και το κόστος τους δεν θα ξεπερνά τα 35 δολάρια.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία επισημαίνει ότι οι θήκες της δεν περιέχουν τοξικά υλικά και παρέχουν την καλύτερη δυνατή προστασία στο iPhone 4. Επισημαίνεται ότι οι «πράσινες» θήκες είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε το κινητό να μην φθείρεται όταν ο χρήστης το ακουμπά σε επιφάνειες με την οθόνη προς τα κάτω.

Σε ό,τι αφορά τα χρώματα, υπάρχει άφθονη ποικιλία! Μαύρο, άσπρο, πορτοκαλί, πράσινο, κόκκινο ή ακόμα και συνδυασμοί χρωμάτων για τους πιο μοντέρνους.

«Πιστεύουμε ότι μπορούμε να χαιρόμαστε την τεχνολογία χωρίς να καταστρέφουμε τα εύθραυστα οικοσυστήματα», τόνισε σε δηλώσεις της η διευθύντρια της bioserie.

«Εξερευνούμε την πράσινη τεχνολογία ώστε να βοηθήσουμε τους καταναλωτές να χαρούν το iPhone 4 και τις άλλες συσκευές της Apple με περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο», κατέληξε.

Πηγή Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου