Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

τα ζώδια από το i-live news

ARIES-ΚΡΙΟΣ 19-25 Ιουλίου

Αστρολογία - ζώδια: Θα αλλάξουν πολλά πράγματα στη ζωή σας και είναι σκόπιμο αυτή τη φορά να κοιτάξετε πίσω και να αναλογιστείτε τις εμπειρίες και τα λάθη που έχετε κάνει, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε. Θα αποκτήσετε καινούργια ενδιαφέροντα και θα γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους... περισσότερα »

Ταύρος

TAURUS-ΤΑΥΡΟΣ 19-25 Ιουλίου

Αστρολογία - ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της βδομάδας δείχνουν, ότι θα πρέπει να αποφύγετε τους πειραματισμούς και να επενδύσετε εκεί που είσαστε σίγουροι ότι θα πετύχετε. Προχωρήστε με μέτρο και προσέξτε να μην υποπέσετε σε υπερβολές. Η καριέρα σας θα σημειώσει άνοδο,... περισσότερα »

Δίδυμος

GEMINI-ΔΙΔΥΜΟΙ 19-25 Ιουλίου

Αστρολογία - ζώδια: Είναι μια περίοδος που θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και δοκιμασίες στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Θα έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις από το παρελθόν που θα πρέπει να ξεκαθαριστούν, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Φροντίστε να τακτοποιήσετε τις... περισσότερα »

Καρκίνος

CANCER-ΚΑΡΚΙΝΟΣ 19-25 Ιουλίου

Αστρολογία - ζώδια: Τα άστρα προβλέπουν για την εβδομάδα, ότι οι διαλλακτικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν στην σωστή λήψη αποφάσεων και στη δρομολόγηση των σχεδίων σας, αφού πρώτα κάνετε τον ανάλογο έλεγχο που θα σας οδηγήσει στο σωστό δρόμο. Τώρα είναι καιρός για έρευνα και... περισσότερα »

Λέων

LEO-ΛΕΩΝ 19-25 Ιουλίου

Αστρολογία - ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν, ότι θα πρέπει να ελέγξετε την συμπεριφορά σας και να μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας. Με ήρεμη προσέγγιση των καταστάσεων θα καταφέρετε να αποκτήσετε την πλήρη αρμονία στη ζωή σας. Θα χρειαστεί αυτές... περισσότερα »

Παρθένος

VIRGO-ΠΑΡΘΕΝΟΣ 19-25 Ιουλίου

Αστρολογία - ζώδια: Θα πρέπει να γίνετε πιο εξωστρεφείς και να μάθετε να συζητάτε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τους δικούς σας ανθρώπους. Θα υπάρξουν μπερδέματα και παρανοήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ειδικά σε θέματα επικονωνίας. Παράλληλα θα σας δοθεί η ευκαιρία... περισσότερα »

Ζυγός

LIBRA-ΖΥΓΟΣ 19-25 Ιουλίου

Αστρολογία - ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν, ότι θα πρέπει να δώσετε πολύ προσοχή στα θέματα που θα προκύψουν και να διατηρήσετε μια επιφυλακτική στάση στους ανθρώπους που θα σας πλησιάσουν. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να διορθώσετε τα λάθη του... περισσότερα »

Σκορπιός

SCORPIO-ΣΚΟΡΠΙΟΣ 19-25 Ιουλίου

Αστρολογία - ζώδια: Συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας σε ότι αποδίδει και απαλλαγείτε από ανούσια πράγματα. Δεν είναι κακό να ζητήσετε συμβουλές από τους δικούς σας ανθρώπους, γιατί καμιά φορά η γνώμη τους είναι σωτήρια λύση για σας. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις σε συζητήσεις μεταξύ... περισσότερα »

Τοξότης

SAGITTARIUS-ΤΟΞΟΤΗΣ 19-25 Ιουλίου

Αστρολογία - ζώδια: Θα βρίσκεστε σε μια περίοδο όπου θα κάνετε μια επανεξέταση της ζωής σας και είναι απαραίτητο να κάνετε πρώτα, μια αναδρομή στο παρελθόν και να μάθετε από τα λάθη σας. Θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στη ζωή σας και θα ασχοληθείτε με πολλές κοινωνικές σας υποχρεώσεις.... περισσότερα »

Αιγόκερος

CAPRICORN-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 19-25 Ιουλίου

Αστρολογία - ζώδια: Προωθήστε τα σχέδια σας, χωρίς εντάσεις και να μην ξεχνάτε ότι οφείλετε στον εαυτό σας να βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Στραφείτε αν χρειαστεί προς τα οικογενειακά η φιλικά σας πρόσωπα, που είναι έτοιμα να σας στηρίξουν στα προβλήματα που περνάτε στον επαγγελματικό... περισσότερα »

Υδροχόος

AQUARIUS-ΥΔΡΟΧΟΟΣ 19-25 Ιουλίου

Αστρολογία - ζώδια: Οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν με αποτέλεσμα ο ελεύθερος σας χρόνος να περιοριστεί. Θα δώσετε μεγάλη σημασία σε θέματα οικογενείας και θα στηρίξετε τους δικούς σας ανθρώπους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις... περισσότερα »

Ιχθύς

PISCES-ΙΧΘΥΣ 19-25 Ιουλίου

Αστρολογία - ζώδια: Τα άστρα προβλέπουν ότι, θα είναι μια δύσκολη βδομάδα καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι με τα πραγματικά σας προβλήματα. Καλείστε να επιλύσετε θέματα συνεργασιών, τα οποία τα είχατε αφήσει στην άκρη. Τώρα θα έρθει η στιγμή, να βάλετε ένα τέλος σε καταστάσεις που... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου