Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

astrology


ARIES-ΚΡΙΟΣ 28-4 Ιουλίου
Αστρολογία - ζώδια: Τα άστρα προβλέπουν ότι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τις σχέσεις σας και θα δεχθείτε την στήριξη των ανθρώπων που σας αγαπούν. Θα πρέπει να συγκεντρωθείτε σε θέματα πρακτικής φύσεως, καθώς θα συνειδητοποιήσετε ότι διανύετε... περισσότερα »
Ταύρος

TAURUS-ΤΑΥΡΟΣ 28-4 Ιουλίου
Αστρολογία - ζώδια: Προωθήστε τα σχέδια σας, χωρίς εντάσεις και να μην ξεχνάτε ότι οφείλετε στον εαυτό σας να βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Στραφείτε αν χρειαστεί προς τα οικογενειακά η φιλικά σας πρόσωπα, που είναι έτοιμα να σας στηρίξουν στα προβλήματα που περνάτε στον επαγγελματικό... περισσότερα »
Δίδυμος

GEMINI-ΔΙΔΥΜΟΙ 28-4 Ιουλίου
Αστρολογία - ζώδια: Θεωρείτε μια καλή εποχή για να ξεκαθαρίσετε οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί ή να διαλύσετε τυχόν αμφιβολίες που μπορεί κάποιοι άνθρωποι από το κοντινό σας περιβάλλον να είχαν για το πρόσωπο σας. Θα επεκταθεί ο κύκλος των γνωριμιών σας, θα μπορέσετε... περισσότερα »
Καρκίνος

CANCER-ΚΑΡΚΙΝΟΣ 28-4 Ιουλίου
Αστρολογία - ζώδια: Αυτές τις μέρες θα ασχοληθείτε με την κοινωνική και επαγγελματική σας καταξίωση, θα σας δοθούν ευκαιρίες για την αυτοπροβολή σας και θα εξετάσετε σε ποιους τομείς της ζωής σας έχετε προοδεύσει και σε ποιους έχετε μείνει στάσιμοι και θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις... περισσότερα »
Λέων

LEO-ΛΕΩΝ 28-4 Ιουλίου
Αστρολογία - ζώδια: Θα αισθάνεστε λίγο μπερδεμένοι όσον αφορά τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας με τους άλλους και θα προσπαθήστε να δείτε που έχετε κάνει λάθη και πώς να τα διορθώσετε. Θα θελήσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές που αφορούν την κοινωνική σας καταξίωση, αλλά θα πρέπει... περισσότερα »
Παρθένος

VIRGO-ΠΑΡΘΕΝΟΣ 28-4 Ιουλίου
Αστρολογία - ζώδια: Όσο πιο πολλές είναι οι αντιξοότητες που αντιμετωπίζετε, τόσο περισσότερο γίνεστε σκληροί και δυναμικοί, με αποτέλεσμα τίποτα να μην μπορεί να σας λυγίσει. Θα αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γι΄αυτό βάλτε τα δύνατα σας,... περισσότερα »
Ζυγός

LIBRA-ΖΥΓΟΣ 28-4 Ιουλίου
Αστρολογία - ζώδια: Συντονιστείτε με τις αλλαγές που γίνονται στη ζωή σας και θα δείτε πως είναι για καλό. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τη ροή των γεγονότων γιατί ήδη έχουν πάρει την πορεία τους. Καλλιεργήστε την υπομονή και την επιμονή στους στόχους σας και θα βγείτε κερδισμένοι... περισσότερα »
Σκορπιός

SCORPIO-ΣΚΟΡΠΙΟΣ 28-4 Ιουλίου
Αστρολογία - ζώδια: Θα βρίσκεστε σε μια περίοδο όπου θα κάνετε μια επανεξέταση της ζωής σας και είναι απαραίτητο να κάνετε πρώτα, μια αναδρομή στο παρελθόν και να μάθετε από τα λάθη σας. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα βρίσκονται στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος σας και δεν αποκλείεται... περισσότερα »
Τοξότης

SAGITTARIUS-ΤΟΞΟΤΗΣ 28-4 Ιουλίου
Αστρολογία - ζώδια: Η προσωπική σας πρωτοβουλία θα επιδράσει θετικά στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Από τις αρχές της εβδομάδας, αναμένεται να υπάρχει έντονη δραστηριότητα προς όλες τις κατευθύνσεις, βάζοντας καινούργιους στόχους για μια επιτυχημένη μελλοντική πορεία. Το... περισσότερα »
Αιγόκερος

CAPRICORN-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 28-4 Ιουλίου
Αστρολογία - ζώδια: Τα άστρα προβλέπουν ότι θα πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτικοί με την συμπεριφορά σας.Θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας και δεν πρέπει να γίνετε εριστικοί απέναντι σε όλους. Γίνετε πιο δημιουργικοί και ευέλικτοι και μην κολλάτε σε λεπτομέρειες γιατί μένετε στάσιμοι... περισσότερα »
Υδροχόος

AQUARIUS-ΥΔΡΟΧΟΟΣ 28-4 Ιουλίου
Αστρολογία - ζώδια: Αποφασίστε τι θέλετε από τη ζωή σας και κάντε το πράξη. Στη δουλειά σας, να περιμένετε εντάσεις και αλλαγές αφού πρόκειται να συμβούν γεγονότα, που κατά βάθος τα αναμένατε, αλλά δεν μπορούσατε να φαναστείτε πως θα διαδραματιστούν τόσο άμεσα και με τέτοιο τρόπο.... περισσότερα »
Ιχθύς

PISCES-ΙΧΘΥΣ 28-4 Ιουλίου
Αστρολογία - ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι, θα πρέπει να ελέγξετε την συμπεριφορά σας και να μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας. Με ήρεμη προσέγγιση των καταστάσεων θα καταφέρετε να αποκτήσετε την πλήρη αρμονία στη ζωή σας. Θα χρειαστεί αυτές... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου