Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Το τελευταίο αντίο στους Michael Jackson και Farrah Fawcett



Tην τελευταία του πνοή άφησε ο Μάικλ Τζάκσον σε ηλικία 51 ετών σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, μετά από καρδιακή προσβολή.
Ο βασιλιάς της ποπ, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από το σπίτι του στο ιατρικό κέντρο του Λος Άντζελες σε κωματώδη κατάσταση, όπου λίγες ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.
Σε συνέντευξή του στο CNN, ο ιατροδικαστής Φρεντ Κοράλ δήλωσε ότι ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον διαπιστώθηκε στις 2.26 τοπική ώρα Καλιφόρνιας.
Ο πρώην εκπρόσωπος του Τζάκσον, δήλωσε ότι δεν ξαφνιάστηκε από τον θάνατό του, αφού βρισκόταν σε ένα αυτοκαταστροφικό και δύσκολο ταξίδι εδώ και χρόνια.
Ο θρύλος της ποπ, ετοιμαζόταν για τη μεγάλη επιστροφή του με μια σειρά συναυλιών που θα ξεκινούσαν από το Λονδίνο στις 13 Ιουλίου 2009 και θα ολοκληρώνονταν τον Μάρτιο του 2010 και όλα τα εισιτήρια για τις εμφανίσεις του είχαν εξαντληθεί από τον Μάρτιο.
Ο Τζάκσον κατάφερε να κερδίσει συνολικά 13 βραβεία Γκράμι και συνολικά πούλησε 750 εκατομμύρια δίσκους, ενώ το άλμπουμ Thriller (1982) έσπασε όλα τα ρεκόρ πωλήσεων παγκοσμίως με περισσότερους από 50 εκατομμύρια δίσκους.
Παρακολουθήστε τον να ερμηνεύει ζωντανά το τραγούδι Dangerous.
Στο μεταξύ, τη μάχη με τον καρκίνο έχασε και η 62χρονη ηθοποιός Φάρα Φόσετ το απόγευμα της Πέμπτης στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.
Η ηθοποιός, που έγινε πασίγνωστη από τη συμμετοχή της στη σειρά ‘’Οι Άγγελοι του Τσάρλι’’, έδινε για χρόνια μάχη με τον καρκίνο. Το τελευταίο διάστημα όμως η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί και νοσηλευόταν πολύ συχνά στο ιατρικό κέντρο ST John, όπου και απεβίωσε.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, δίπλα της στις τελευταίες στιγμές της ζωής της βρισκόταν ο σύντροφός της Ράιν Ο’ Νιλ, ο οποίος της είχε κάνει πρόταση γάμου πριν λίγες μέρες, η φίλη της Αλάνα Στιούαρτ, η κομμώτριά της και ο γιατρός της Λόρενς Πίρο.
Καλό ταξίδι και στους δύο καλλιτέχνες που έγραψαν και αυτοί τη δική τους ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου