Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Ζώδια



ARIES-ΚΡΙΟΣ 21-27 Ιουνίου
Αστρολογία - ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι πρέπει να γίνετε πιο αποφασιστικοί και να διώξτε μακριά τις ανασφάλειες σας. Μερικές φορές μόνοι σας δημιουργείτε εμπόδια και καθυστερήσεις, αφού ανακυκλώνετε όλο τα ίδια πράγματα στο μυαλό σας και δεν... περισσότερα »
Ταύρος

TAURUS-ΤΑΥΡΟΣ 21-27 Ιουνίου
Αστρολογία - ζώδια: Είναι μια περίοδος που οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας απασχολήσουν έντονα, καθώς θα βιώσουν δύσκολες καταστάσεις στη ζωή τους και θα χρειαστούν τη στήριξη και τη βοήθεια σας. Στα επαγγελματικά σας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να προβληθείτε... περισσότερα »
Δίδυμος

GEMINI-ΔΙΔΥΜΟΙ 21-27 Ιουνίου
Αστρολογία - ζώδια: Θα καταπιαστείτε με καινούργιες δραστηριότητες που θα σας κάνουν να γίνετε πιο δυναμικοί και να αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σας, με αποτέλεσμα να αρχίσετε να κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια για το μέλλον σας. Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε... περισσότερα »
Καρκίνος

CANCER-ΚΑΡΚΙΝΟΣ 21-27 Ιουνίου
Αστρολογία - ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν, ότι θα αντιμετωπίσετε αρκετές δυσκολίες με την πραγματοποίηση των σχεδίων σας και θα πιεστείτε πολύ, με αποτέλεσμα πάνω στα νεύρα σας να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Στη δουλειά σας θα κουραστείτε με τις... περισσότερα »
Λέων

LEO-ΛΕΩΝ 21-27 Ιουνίου
Αστρολογία - ζώδια: Είναι μια περίοδος που θα ανακαλύψετε ποιοι πραγματικά σας εκτιμούν και ποιοι σας υπονομεύουν, με αποτέλεσμα να ξεκαθαρίστε και να βάλλετε ένα τέλος, κρατώντας δίπλα σας ανθρώπους που είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας. Τα άστρα προβλέπουν ότι στον εργασιακό... περισσότερα »
Παρθένος

VIRGO-ΠΑΡΘΕΝΟΣ 21-27 Ιουνίου
Αστρολογία - ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν, ότι δεν πρέπει να αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα, φοβίες και ανασφάλειες αλλά να κοιτάξτε βαθύτερα μέσα σας κάνοντας μια αυτοκριτική, ανακαλύπτοντας τον πραγματικό σας εαυτό, γιατί μόνο έτσι... περισσότερα »
Ζυγός

LIBRA-ΖΥΓΟΣ 21-27 Ιουνίου
Αστρολογία - ζώδια: Θα είσαστε γεμάτοι ζωντάνια και αισιοδοξία και καλό θα είναι να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις και να επανεξετάσετε καλύτερα κάποια από τα σχέδια σας, για να μπορέστε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας πιο σύντομα και με επιτυχία. Διοχετεύστε την ενέργεια... περισσότερα »
Σκορπιός

SCORPIO-ΣΚΟΡΠΙΟΣ 21-27 Ιουνίου
Αστρολογία - ζώδια: Θα αρχίσετε να σκέφτεστε ότι πρέπει να κάνετε ορισμένες αλλαγές στη ζωή σας για να βρείτε τις ισορροπίες που θέλετε, στους τομείς που παίζουν πρωταρχικό ρόλο για σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους άλλους,... περισσότερα »
Τοξότης

SAGITTARIUS-ΤΟΞΟΤΗΣ 21-27 Ιουνίου
Αστρολογία - ζώδια: Τα άστρα προβλέπουν ότι θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες και ο φιλικός σας κύκλος θα διευρυνθεί με ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σας επηρεάσουν θετικά στο τρόπο σκέψης σας. Θα αρχίσετε να βλέπετε τη ζωή κάτω από άλλη οπτική γωνία και θα αναθερωρήσετε πολλές... περισσότερα »
Αιγόκερος

CAPRICORN-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 21-27 Ιουνίου
Αστρολογία - ζώδια: Μπαίνετε σε μια φάση της ζωής σας, όπου αν κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις και ζυγίστε σωστά τα πράγματα, θα έχετε θετικά αποτελέσματα και θα πραγματοποιήσετε πολλά από τα όνειρα σας. Θα δεχθείτε την βοήθεια και την στήριξη των δικών σας ανθρώπων σε αυτά που... περισσότερα »
Υδροχόος

AQUARIUS-ΥΔΡΟΧΟΟΣ 21-27 Ιουνίου
Αστρολογία - ζώδια: Προσπαθήστε να κανονίσετε έτσι το πρόγραμμα σας για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας και να μπορέσετε με ξεκάθαρο μυαλό να οργανωθείτε καλύτερα για την εφαρμογή των σχεδίων σας. Στα επαγγελματικά σας θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα, αλλά θα καταφέρετε... περισσότερα »
Ιχθύς

PISCES-ΙΧΘΥΣ 21-27 Ιουνίου
Αστρολογία - ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε διάφορες καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο καιρό και να επαναφέρετε την αρμονία μέσα στις σχέσεις σας. Στον εργασιακό σας τομέα προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου