Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Π. Πετράκης αποκαλύπτει: αστυνομικό θρίλερ τα «Μυστικά της Εδέμ»


Όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί θα εμφανιστούν οι χαρακτήρες των «Μυστικών της Εδέμ» στον τελευταίο κύκλο της σειράς, όπως αποκαλύπτει ο Παναγιώτης Πετράκης. Παράλληλα, ο ηθοποιός ανακοινώνει για πρώτη φορά την συνεργασία του με την Μαρινέλλα σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας!


«Οι χαρακτήρες θα αρχίσουν να δείχνουν μια εντελώς διαφορετική πλευρά από αυτή που ήδη ξέρουμε γι’ αυτούς και η σειρά θα εξελιχθεί σαν αστυνομικό θρίλερ», λέει ο Παναγιώτης στο περιοδικό «People».

Εκτός από τα «Μυστικά», ο ηθοποιός την σεζόν που μας έρχεται θα ασχοληθεί με το τραγούδι. Όπως ανακοινώνει, θα βρίσκεται με την Μαρινέλλα και την Νατάσσα Θεοδωρίδου σε νυχτερινό κέντρο επί της Ιεράς Οδού, σε μια παράσταση με την υπογραφή του Σταμάτη Φασουλή στη σκηνοθεσία.

«Μου έκανε εντύπωση πώς ένας τόσο μεγάλος θρύλος μπορεί να είναι ταυτόχρονα και “μαμά”. Μας έφερνε φαγητό, μας φρόντιζε και ήταν συνέχεια από πάνω μας. Το δε χιούμορ της είναι το κάτι άλλο», αναφέρει ο Παναγιώτης για την γνωριμία του με την Μαρινέλλα, το 2004, στο Μέγαρο Μουσικής.


Παράλληλα, ο ηθοποιός δεν κρύβει ότι θα ήθελε να πάρει μέρος στον διαγωνισμό της Eurovision και θα σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρει ξανά μέρος σε ένα φιλανθρωπικό τηλεοπτικό σόου, ενώ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να τον δούμε τον χειμώνα σε κάποιο άλλο σήριαλ ή στο θέατρο.



Πηγή startv.gr



LINA!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου