Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

ζώδια...



Κριός

Πολλοί από εσάς θα έχετε αρκετούς δισταγμούς σήμερα για τις επιλογές σας. Σε ορισμένα θέματα εμπλέκονται αντιθετικά στοιχεία τα οποία συγκρούονται μεταξύ τους. Μην βιαστείτε να κινηθείτε, καλύτερα να το αφήσετε για αύριο.

Ταύρος

Πολύ καλή μέρα για τους Ταύρους σήμερα. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας κι εσείς δείχνετε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα. Προωθήστε περισσότερο τον εαυτό σας και τις ιδέες σας. Περισσότερο ευνοημένοι είναι οι γεννημένοι τον Απρίλιο.


Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι σήμερα μπορούν να χαλαρώσουν λιγάκι περισσότερο, στα πλαίσια του δυνατού όμως, αφού οι όψεις που δέχονται δεν τους αφήνουν και πολλά περιθώρια. Τα ερωτικά σας δείχνουν να βρίσκονται σήμερα σε καλά επίπεδα.


Καρκίνος

Οι Καρκίνοι θα βρίσκονται σήμερα σε μια διάθεση που θα θέλουν να νιώσουν την υλική σιγουριά. Πολλοί από εσάς δεν την έχουν αλλά δεν κάνουν και πολλά πράγματα για να την αποκτήσουν.

Λέων

Οι Λέοντες έχουν μια θετική επαγγελματικά μέρα στην οποία δεν θα φοβηθούν να δείξουν και τα δόντια τους, όπου χρειαστεί. Υπάρχουν πρόσωπα γύρω τους που δημιουργούν τριβές χωρίς λόγο.



Παρθένος

Οι Παρθένοι δείχνουν να αναρωτιόνται σήμερα για πολλά πράγματα στη ζωή τους. Είναι μια μέρα η οποία περιέχει πολλά στοιχεία στοχασμού και εσωτερικής αναζήτησης. Η Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου θα τους δώσει καλά αποτελέσματα.




Ζυγός

Οι Ζυγοί δείχνουν να βρίσκονται σε μια λίγο περίεργη διάθεση. Πολλά πράγματα που σας στεναχωρούν, έρχονται στην επιφάνεια κι αυτό δεν θα τους ευχαριστήσει. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη δεν θα έχουν τέτοιο θέμα.


Σκορπιός

Εξισορροπιστική μέρα για τους Σκορπιούς όσον αφορά τις σχέσεις τους. Το ζώδιο θα έχει την ευκαιρία να βρει αίτια που έχουν σταθεί εμπόδιο ανάμεσα σε αυτό και το ταίρι του και να τα διορθώσει.



Τοξότης

Οι Τοξότες δείχνουν να μετρούν τα κιλάκια που έβαλαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το ζώδιο της καλοπέρασης κάνει απολογισμό και όπως φαίνεται χάνει σε πολλά σημεία. Ίσως είναι καιρός να αρχίσετε δίαιτα.



Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι δείχνουν να αναζητούν τον έρωτα σήμερα. Το ζώδιο έχει εστίαση στον 5ο οίκο του και θα προσπαθήσει να βρει τα ερεθίσματα για να τον ικανοποιήσει. Ευνοούνται όσοι είναι αδέσμευτοι σήμερα.


Υδροχόος

Οι Υδροχόοι δείχνουν να έχουν κάποια νευράκια απόψε. Ειδικότερα οι γεννημένοι το Γενάρη δείχνουν να παίρνουν εύκολα φωτιά. Προσπαθήστε να κάνετε μερικές τεχνικές χαλάρωσης για να ισορροπήσετε και να αποβάλλετε τις εντάσεις.




Ιχθείς

Οι Ιχθείς σήμερα θα έχουν εύνοια σε οτιδήποτε έχει να κάνει με νοητικές εργασίες αλλά και δημόσιες σχέσεις. Έχετε περισσότερη ανάγκη για επικοινωνία και πληροφόρηση αλλά και εύνοια όπου αυτά τα δύο εμπλέκονται στις σχέσεις σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου